Välkommen till Tyresö Kommuns webb-bokning.

×
Information
Du kan boka direkt eller skicka bokningsförfrågan beroende på vilken lokal du ska boka.
Boka önskad lokal minst 7 dagar innan det datum du önskar nyttja lokalen.
Du ska ha fyllt18 år för att få boka lokal och hämta ut nyckel/tagg.
Med tagg/nycklar behövs det 7 dagars framförhållning.
Gymnastiksal,
Privatperson, företag eller förening ska registrera sig, logga in och boka direkt. Var uppmärksam på att du kan behöva hämta tagg/nyckel till den bokade lokalen, för för detta krävs 7 dagars framförhållning vilket innebär att du inte kan boka samma dag som du önskar nyttja lokalen. Hämtning sker i Serviccenter.
Idrottshallar, bordtennis- och budolokal,
Privatperson och företag skickar bokningsförfrågan. Föreningar ska logga in och boka direkt.
Samlingslokaler,
Kvarnhjulet, matsalar, bibliotekens och skolans bokningsbara lokaler, aulor och Alby friluftsgård: Privatpersoner, företag och föreningar skickar bokningsförfrågan.
Observera att det är självservice i dessa lokaler vilket innebär att du som hyresgäst/bokare ansvarar för återställning av lokalen. Vilket b la innebär tömning av sopor, städning samt ser till att lokalen är låst när ni går.
Boka direkt,
Registrera dig uppe till vänster och få ett användarnamn skickad till din e-post. Efter det loggar du in uppe till höger.
Var uppmärksam på att du kan behöva hämta tagg/nyckel till lokalen du önskar boka, för detta krävs 7 dagars framförhållning vilket innebär att du inte kan boka samma dag som du önskar nyttja lokalen. Hämtning sker i Serviccenter.
Bokningsförfrågan,
Det är endast en förfrågan och den eventuella slutgiltiga bokningen bör du ha fått bekräftat via e-post efter senast tre till fem arbetsdagar.
Kultur- och fritidsförvaltningen förbehåller sig rätten att justera och ta bort bokningar.
Personuppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR)


0/0